Uppsatspraktik

Längtar du efter att komma ut i arbetslivet men har uppsatsen kvar? Vill du göra karriär som affärsjurist? Vad kul, då kan vi erbjuda dig möjligheten till uppsatspraktik. Varje termin söker Lindahl talangfulla juriststuderande som är intresserade av att göra praktik inom något av våra verksamhetsområden.

Upplägget för uppsatspraktik kan skilja sig åt mellan våra kontor. Hör gärna av dig till någon av oss karriärkontakter på respektive kontor och ta reda på vilka praktikmöjligheter som finns på just ditt lokalkontor. Länkar till våra kontaktpersoner finns längre ner i högermarginalen på sidan.

Under din praktikperiod blir du tilldelad en handledare som ansvarar för att din praktikperiod blir så givande och utmanande som möjligt. Du blir en del av arbetsgruppen och får bistå våra delägare och biträdande jurister i den dagliga verksamheten, med exempelvis rättsutredningar, ärendehantering, granskning av avtal osv. Men kanske det viktigaste av allt, du får under 10 veckor möjlighet att känna oss på pulsen och ta ställning till om Lindahl är en intressant arbetsgivare för dig.

Missa inte chansen att få insyn i verksamheten på en affärsjuridiskbyrå - ansök idag!

Tillbaka till Lindahl Student